Program stručne prakse: “Prva velika šansa”

Plaćena

Opis prakse

UniCredit Bank a.d. Banja Luka već četvrti ciklus za redom pruža priliku studentima završnih godina fakulteta ekonomskog, matematičkog i informatičkog usmjerenja da, u međunarodnoj kompaniji koja promoviše rad u inspirativnom i izazovnom okruženju koje prepoznaje i nagrađuje lično zalaganje i kvalitet, steknu svoja prva praktična iskustva kroz program plaćene stručne prakse „Prva Velika Šansa“.

Studenti imaju priliku da, tokom 3 mjeseca trajanja stručne prakse, uče i razvijaju se kroz rad na konkretnim zadacima glavnih poslovnih područja u Banci uz mentorsku podršku kolega unutar Banke.

U kratkom snimku u nastavku imate priliku da čujete kratko predstavljanje i izjave na temu „Prva Velika Šansa“ naših praktikanata i kolega, koji su nakon programa postali dio UniCredit Banke i došli do svog prvog zaposlenja (https://youtu.be/x7m7akS95Ao)

Pozivamo sve zainteresovane studente da se prijave za novi ciklus i iskoriste svoju Prvu i Veliku Šansu i to slanjem prijave koja će da sadrži biografiju i motivaciono pismo na mail: [email protected] pod naslovom „Prva Velika Šansa“.

PRVA VELIKA ŠANSA