Konkurs za stažiranje, CERN

Plaćena

Opis prakse

OBLAST:
Nuklearno istraživanje

Jedna od ključnih misija CERN-a je obrazovanje. Profesionalci zaposleni u ovoj organizaciji dijele znanje sa studentima koji pokazuju vanredno interesovanje za istraživački rad u odabranoj oblasti. CERN poziva studente na osnovnim studijama, u oblasti tehnologije ili administracije, da se prijave na konkurs za stažiranje. Broj mjesta je ograničen. Predviđeno je da stažista potpiše radni ugovor u trajanju od 1 do 6 mjeseci. Radno mjesto je u Ženevi, Švajcarska. Plata je EUR1439,87.

Uslovi

Da bi aplicirali, kandidati su u obavezi da u vrijeme aplikacije imaju status redovnog studenta na trećoj godini osnovnih studija, u nekoj od navedenih oblasti: primijenjena fizika, nauka o kompjuterima, matematika, nauka o električnoj energiji, elektronika, mehanički ili civilni inženjering, nauka o mjerenju, nauka o materijalima, radijacija, zaštita, bezbjednost i zaštita životne sredine, nadgledanje, ultra-visoki vakum, naučna komunikacija. Izuzetno mali broj mjesta je slobodan za oblasti, poput prevodilaštva, naprednog stepena sekretarskih poslova, računovodstva, pravnih usluga, ljudskih resursa, bibliotekarstva, logistike. Neophodan je visok nivo znanja engleskog i/ili francuskog jezika.

Detaljnije: https://www.smartrecruiters.com/CERN/743999701958301-short-term-internship-2020?fbclid=IwAR0tl1JItnQyMZsPAwK4hyoNjDw3tUobdvaENKM7am6Mec90yQDygViwkoc